اقلیت تندرو در مجلس راه به جایی نمیبرند؛ ادامه رفتارهای تندروها علیه دولت با تذکر رهبری مواجه خواهد شد

با گذشت شش ماه از روی کارآمدن دولت چهاردهم، اکنون تندروها دست به کار شده اند و با پیش کشیدن موضوعاتی چون حجاب، فیلترینگ، مذاکره، شایعات استعفای رییس جمهور، کلید زدن استیضاح وزرا و امثالهم به دنبال تخریب دولت هستند و به باور بسیاری تلاش دارند وعده های انتخاباتیِ پزشکیان را با چالش روبرو کرده تا محقق نشود.
به گزارش جماران، محمد قسیم عثمانی عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی از تندروها و طرفداران یک جریان خاص می خواهد عقلانیت به خرج دهند و به جای چوب لای چرخ دولت پزشکیان گذاشتن، به دولت مستقر کمک کنند.
او کلید زدن استیضاح وزرا توسط مجلس و نمایندگان را حق قانونی آنها می داند، اما در عین حال بر این عقیده صحه می گذارد که وزیری که تازه شش ماه آمده یقینا نمی تواند مقصر اصلی ناترازی ها و کمبود منابع ارزی باشد.
نماینده مردم بوکان در مجلس شورای اسلامی، با این استدلال که طرح مباحثی چون استیضاح وزرا و حتی شخص رییس جمهور از سوی برخی چه در مجلس و چه از سوی طرفداران و افراد نزدیک به تفکر سعید جلیلی، صرفا امری سیاسی، جناحی و غیرمعقول است، این گونه اقدامات را ادامه آن بگو مگوهای انتخابات ریاست جمهوری می داند.
عضو فراکسیون اهل سنت مجلس، وجود مشکلات و انتقادات و همچنین لزوم پاسخگو بودن دولت پزشکیان را کتمان نمی کند اما در ادامه میگوید: کسانی که به دنبال استیضاح زودهنگام وزرای دولت و رییس جمهور هستند درد و مشکل جامعه را به درستی درک نکرده اند بلکه در راستای منافع سیاسی و جناحی خود عمل می کنند.
در ادامه گفت و گو با محمد قسیم عثمانی عضو فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی را می خوانید:
آقای عثمانی! چه کسانی در مجلس به دنبال استیضاح آقای پزشکیان رییس جمهور هستند؟
در حقیقت نکته مهمی که باید به آن اشاره کرد این است که چند ماهی از عمر دولت آقای پزشکیان نگذشته است که اکنون برخی به دنبال استیضاح وزرا هستند یا حتی بحث استیضاح رییس جمهور را مطرح می کنند این گونه اقدامات، امری غیرمنطقی و غیراصولی است.
کلید زدن استیضاح به معنای عدم درک مشکلات جامعه توسط مخالفان دولت است
حال کسانی هم که به دنبال کلید زدن استیضاح وزرا و رییس جمهور هستند افراد و جریاناتی هستند که درد و مشکل جامعه را به درستی درک نکرده اند؛ چرا که اگر از چنین درکی برخوردار بودند متوجه می شدند که مشکل کنونی جامعه، مشکل اقتصادی است نه مشکل سیاسی و جناحی.
جریان خاص به جای مانع تراشی، به دولت کمک کنند
در واقع اینکه یک جریان خاص در حال پیگیری استیضاح وزرا و رییس جمهور است، جای تأسف دارد. امیدواریم عقلانیتی شکل بگیرد و به جای چوب لای چرخ دولت گذاشتن و مانع تراشی، به آن کمک کنند.
دولت و وزیری که تازه شش ماه آمده نمی تواند مقصر ناترازی و قیمت بالای ارز باشد
هر چند استیضاح حق قانونی نمایندگان مجلس است اما به هر حال باید از پایه و اساس منطقی برخوردار باشد. به بیان دیگر دولتی که حدود شش ماه از عمرش گذشته است، همچنین وزیری که نقشی در بحث ارز و قیمت آن ندارد، استیضاح آنها اقدامی سیاسی، جناحی و غیرمعقول است.
ادامه رفتارهای تندروها علیه دولت با تذکر رهبری مواجه خواهد شد
با توجه به اینکه رهبری در فرمایشات خود اشاره داشتند که مجلس به دولت کمک کند، عدم توجه عده ای خاص و تندرو به این فرمایشات را چگونه ارزیابی می کنید؟ با در نظر گرفتن این موضوع که تندروها از یک سو خود را مدعی پیروی از فرمایشات رهبری می دانند و از سوی دیگر در سخنان و رفتارهایشان خلاف فرمایشات ایشان عمل می کنند...
به نظر می رسد اگر این عده به ویژه تندروها بخواهند به این گونه رفتارهای خود ادامه دهند شخص رهبری به آنها تذکر خواهد داد مبنی بر اینکه به دولت کمک کنند نه اینکه برای دولت مزاحمت و هزینه تراشی کنند.
دولت باید پاسخگوی اقداماتش باشد، اما ....
به هر حال اینکه دولت باید پاسخگوی رفتارها و اقدامات خودش باشد کاملا امری منطقی است منتهی باید به این موضوع توجه شود که دولت هنوز برنامه های خود را اجرا نکرده است. به عنوان مثال برخی به دنبال استیضاح وزیر نیرو هستند؛ با این استدلال که ناترازی وجود دارد. این در حالی است که این ناترازی ها تنها مربوط به شش ماه اخیر نیست، بلکه به سنوات گذشته باز می گردد یا در مورد ارز، وقتی تقاضا بیشتر از عرضه ارز است طبیعی است که قیمت آن افزایش می یابد.
اینکه می پرسند چرا عرضه ارز کم است به این علت است که ارز، کم است. به بیان دیگر ما در کشور با کمبود منابع ارزی مواجهیم که بخشی از این موضوع به علت همین نوع رفتارها در کشور باز می گردد.
دعواهای سیاسی و جناحی ادامه بگو مگوهای انتخاباتی است
عده از نمایندگان هم در مجلس به دنبال استیضاح هستند که از یک سو خود را مدعیِ تخصص و دغدغه مند در حوزه اقتصادی کشور و همچنین آگاه به مشکلات معیشتی کشور می دانند و حداقل دومین حضورشان در مجلس است، ارزیابی شما از این نگاه جناحی چه زیان هایی را متوجه کشور و مردم و افکار عمومی خواهد کرد؟ آیا مردم به اظهارات این عده در خصوص فیلترینگ، مذاکره، استیضاح و حجاب و.. توجهی دارند؟
در اینجا دو مبحث مطرح است؛ نخست افکار عمومی و دوم افکار رأی دهندگان. به نظر می رسد افکار عمومی به هیچ وجه موافق این اقدامات نیست و آگاه هستند به این موضوع که این دعواها، سیاسی و جناحی است. در حقیقت شاید ادامه آن بگو مگوهای انتخابات ریاست جمهوری است. به هر حال آن طیفی از مردم که به تندروها رأی دادند شاید این شیوههای آنها را بپسندند.
منظورتان آقای جلیلی یا طرفداران آنها است؟
از شخص آقای جلیلی نام نمی برم اما به هر حال تفکرات و اندیشه های ایشان و طرفدارانش و یا کسانی که همانند ایشان می اندیشند. اما به نظر می رسد یقینا شخص آقای جلیلی از چنان عقلانیتی برخوردار است که بداند اکنون زمان مطرح کردن چنین موضوعاتی نیست و اصلا به مصلحت کشور نیست.
اگر جلیلی عقلانی فکر کند و نظام و کشور را دوست داشته باشد می داند استیضاح ها به مصلحت نیست
بنابراین، اگر این عقلانیت در وجود آقای جلیلی وجود داشته باشد و از سوی دیگر به کشور و نظام علاقه مند باشد و آنها را دوست داشته باشد، متوجه خواهد شد که این گونه رفتارها-اعم از استیضاح های وزرا و رییس جمهور- به مصلحت کشور و مردم نیست.
اقدامات افراطی موجب فشار بیشتر بر مردم می شود
همچنین مردم با مشکلات معیشتی روبرو هستند، دولت مشکل منابع مالی و سرمایه گذاری دارد. در حقیقت مخالفان دولت باید ببینند در کجا می توانند امور را برعهده بگیرند و به دولت کمک کنند تا فشارها از روی دوش مردم برداشته شود. در غیر اینصورت اقدامات افراطی و غیرعقلانی عده ای منجر به فشار بر مردم خواهد شد.
اقلیت تندرو در مجلس راه به جایی نمیبرند
به طور کلی فضای کنونی مجلس را در ارتباط با دولت و وزرا چطور می بینید؟
به نظر می رسد اکثریت مجلس مانند گروه اقلیت تندرو فکر نمی کنند و آنها یک اقلیت متشکل و منسجمی هستند که به هر حال نمی توانند اکثریت را در مجلس به دست آورند. در نهایت راه به جایی نخواهند برد.
منبع: etemadonline-692835
مجری قدیمی صداوسیما مجری برنامه پزشکیان در دانشگاه تهران بود +عکس
فرهنگ و هنر
درخشش دختران وزنهبرداری ایران با ۶ مدال رنگارنگ
ورزش
آکسیوس مدعی شد: دیدار ترامپ و نتانیاهو در روز چهارم فوریه (۱۶ بهمن) در کاخ سفید
جهان
عراقچی خبر دیدار با ایلان ماسک را تکذیب کرد + فیلم
ایران
محدودیتهای تردد در تهران برداشته شد
جامعه
زنان افغان با فرمان طالبان دیگر نمیتوانند پرستار و ماما شوند
جهان
راز کم واکنشی نفت در روزهای پرتنش
اقتصاد
پیروزی امیرحسین هدایی با تیم فرانسویاش در کاپ اروپا
ورزش
دیدار مدیران استقلال با ماتزاری در ایتالیا؛ رونمایی از گزینههای سرمربیگری آبیها
ورزش
فروریزشهای سریالی در خیابانهای اصفهان
جامعه
سه عامل افزایش قیمت دلار/ سومین رکورد خروج پول از بورس زده شد
اقتصاد
معرفی ۱۲ بازیکن تیم ملی بسکتبال برای دیدار با قطر
ورزش
دو بار قصاص و ۱۰۴ سال زندان برای متهمان پرونده قتل دکتر ضیایی و همسرش
جامعه
موسیمانه در آستانه بازگشت به مربیگری؛ مقصد سرمربی سابق استقلال مشخص شد
ورزش
مذاکره استقلال و رضاییان؛ رامین یاغی میشود؟
ورزش
عکسی از روزهای آخر زندگی سعید راد که پسرش منتشر کرد
فرهنگ و هنر
هواشناسی؛ کاهش محسوس دما طی اوایل هفته آینده، وقوع بارشهای پراکنده و رعد و برق و تگرگ در برخی مناطق
جامعه
شمس و مولانا ناجی گیشه سینماها
فرهنگ و هنر
پیشبینی افزایش گردوخاک / تهران ۸ درجه گرمتر میشود
جامعه
پیشبینی وضعیت جوی نوروز ۱۴۰۴؛ تمرکز بارشها در نیمه غربی کشور
جامعه
پیش بینی بورس امروز 19 خرداد 1403 / انتظار سرمایه گذاران از دولت چهاردهم
اقتصاد
تساوی ملوان با آلومینیوم و فرار تراکتور از شکست برابر نساجی
ورزش
بازار آماده تست کف جدید دلار در سال 1403
اقتصاد
اثر تحریم و کرونا بر بیکاری مردان؛ بازارکار مردان احیا شده است؟
اقتصاد
اولین پیشنهاد به گولسیانی بعد از یورو ۲۰۲۴
ورزش

درخواست رسمی تراکتور به استقلال رسید
ورزش

انتصاب سجاد سلطانزاده به عنوان رئیس امور سیاست خارجی و بینالملل
جهان

تغییر در راس والیبال سایپا پس از ناکامی در آسیا
ورزش

اسیر اسرائیلی: جنگ روانی واقعی شرایطی است که من در آن زندگی میکنم
جهان

اولین تمدیدی پرسپولیس مشخص شد
ورزش

بررسی آخرین وضعیت مسمومیت تعدادی از دانشجویان علوم پزشکی زاهدان
جامعه

سحرخیزان و یاران یک قدم به سقوط در لیگ روسیه نزدیک شدند
ورزش
پایگاه خبری بینش امروز با مجوز رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی
ما را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید
تمامی حقوق برای پایگاه خبری بینش امروز محفوط است.
طراحی شده در: فرامین دیتا استودیو